Acının Yıldönümü: Palu, Kaybettiği Evlatlarını Anıyor

Palu'da Hüzün Dolu Anma: Kazada Kaybedilen Dört Hemşehrimizin Ardından...

featured

25 Mart 2018 tarihinde, Gümüşhane ilinde meydana gelen elim bir trafik kazası, Palu ilçemizi derin bir üzüntüye boğdu. Bu kaza, dört değerli hemşehrimiz; Ömer Ataş, Fırat Yıldırım, Müslüm Öztürk ve Heybet Bahçecioğlu’nu bizlerden ayırdı.

Bugün, kaybettiğimiz canların acısı hâlâ yüreklerimizde taze. Onların anısını yaşatmak ve onlara olan özlemimizi ifade etmek amacıyla, Paluhaber.com olarak bu yıldönümünde saygı ve rahmetle anıyoruz. Yaşamış oldukları kısa süre zarfında bile çevrelerine ışık saçan bu değerli insanların hatıraları, dostları, aileleri ve sevdikleri tarafından unutulmayacak.

Onların ardında bıraktığı değerler, sevgi ve dostluk bağları, Palu’nun sosyal dokusunda izlerini sürdürüyor. Yaşadıkları hayat ve anıları, hemşehrilerimizin kalplerinde yaşamaya devam ediyor.

Bu vesileyle, Ömer Ataş, Fırat Yıldırım, Müslüm Öztürk ve Heybet Bahçecioğlu’nu bir kez daha rahmetle anıyor, kederli ailelerine ve tüm Palu halkına başsağlığı diliyoruz. Onların anıları önünde saygıyla eğiliyor, mekanları cennet olsun diyoruz.

Bu haber, Palu ilçemiz için unutulmaz bir acının yıldönümünü işaret ediyor. Dört yıl önce bir trafik kazasında hayatını kaybeden Ömer Ataş, Fırat Yıldırım, Müslüm Öztürk ve Heybet Bahçecioğlu’nun anısına adanmıştır. Kaybettiklerimizin hikayelerini ve onların hayatlarının topluluktaki etkilerini anlatan bu yazı, hüzün ve özlem dolu duygularla yoğrulmuş bir anma metnidir. Onların anıları, Palu’nun kalbinde yaşamaya devam ediyor ve bu yazı, kayıplarımızı anma ve onları hatırlama geleneğimizin bir parçasıdır.”

Bu içeriği de okumak isteyebilirsiniz.  Demirtaş'tan Seçim Sonrası Örnek Davranış: Palu'ya Teşekkür ve Dayanışma Ziyareti
Acının Yıldönümü: Palu, Kaybettiği Evlatlarını Anıyor
Yorum Yap
Giriş Yap

Palu Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin
Bize Katılın