Muhammet Septioğlu, Palu Belediye Başkanlığı Mazbatasını Aldı

Septioğlu mazbatayı aldı
Muhammet Septioğlu mazbatasını aldı

Muhammet Septioğlu, Palu Belediye Başkanlığı Görevine Resmen Başladı

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde Yeniden Refah Parti adayı Muhammet SEPTİOĞLU, Palu Belediye Başkanlığı görevini devraldı. SEPTİOĞLU, İlçe Seçim Kurulu’ndan aldığı mazbatayla birlikte belediye yönetimine resmen başladı.

Mazbata törenine, SEPTİOĞLU’nun yanı sıra Yeniden Refah Parti İlçe Başkanı Mehmet Ali Can ve Belediye Meclis üyeleri de katıldı. Törenin ardından belediye binasında gerçekleştirilen dualarla yeni dönem için hayırlı başlangıçlar yapıldı.

Başkan SEPTİOĞLU, mazbatasını almasının ardından yaptığı açıklamada, “Halkımızın teveccühüyle göreve seçildik. Allah’ın izniyle ilçemize en iyi hizmetleri sunmak için çalışacağız” dedi.

Bayram Öztürk de Beyhan Belediye Başkanı olarak mazbatasını aldı

Öte yandan, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde Beyhan Belediye Başkanı olarak seçilen Bayram Öztürk de mazbatasını aldı. Öztürk, seçim sonuçlarının resmiyet kazanmasının ardından Beyhan Belediye Başkanı olarak görevine başladı.

Mazbata törenine, Bayram Öztürk’ün yanı sıra belediye yönetimi ve destekçileri katıldı. Törenin ardından belediye binasında yapılan dualarla yeni dönem için hayırlı başlangıçlar dileyen Öztürk, “Bu yeni dönemin hem ilçemize hem de Beyhan Beldemize hayırlı olmasını diliyorum. Beyhan’ımıza en iyi hizmetleri sunmak için çalışacağız” şeklinde konuştu.

Bu içeriği de okumak isteyebilirsiniz.  Palu’yu Beyaza Bürüyen Sürpriz Kar Yağışı
Muhammet Septioğlu, Palu Belediye Başkanlığı Mazbatasını Aldı
Yorum Yap
Giriş Yap

Palu Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin
Bize Katılın