Palu Filistin için toplandı, Filistin’de başlayan Aksa Tufanı operasyonuna destek için Palulular bir araya geldi.

featured

Geçtiğimiz günlerde Hamas tarafından başlatılan Aksa Tufanı operasyonuna destek amaçlı Palulular ve siyasi partiler bir araya gelerek ortak basın açıklaması yapıp operasyona ve Hamas’a desteklerini yinelediler. https://filmizle.movie/gece-bizim-icin-gelir

HÜDA-PAR, Ak Parti ve Yeniden Refah Partisi adına basın açıklamasını yapan HÜDA-PAR Palu İlçe Başkanı İbrahim Güngören özetle “Siyonizm dünyanın bağrına saplanmış bir hançerdir, Filistin’in başkenti doğusuyla ve batısıyla Kudüs’tür, bu mukaddes topraklar işgal altındadır, Müslümanlar olarak Filistin ve Kudüs’ün özgürlüğü için yapılan tüm eylemlerin destekçisiyiz. Filistin halkı soykırım ve işgal karşısında kendi topraklarını, canını ve vatanını savunmaktadır. Her gün şehit vermesine rağmen cephesini büyüten Filistin halkını ve Hamas’ı selamlıyoruz, evladımız, canımız ve malımız ile Filistin davasının yanındayız. Kahraman mücahitlere ve direnişe bin selam olsun” dedi.

Yapılan basın açıklamasının ardından tüm Türkiye’de olduğu gibi araçlarla Filistin’e destek için konvoy yapılarak Palu ilçesi turlandı.
Kaynak, İLKHA.

Bu içeriği de okumak isteyebilirsiniz.  Paluspor, Sivricespor maçına hazır
Palu Filistin için toplandı, Filistin’de başlayan Aksa Tufanı operasyonuna destek için Palulular bir araya geldi.
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Palu Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin
Bize Katılın