Palu, Kovancılar ve Elazığ’da start veriliyor

Palu, Kovancılar ve Elazığ'da adayların önümüzdeki günlerde netleşmesi bekleniyor...

featured

Türkiye genelinde yapılacak 31 Mart Mahalli İdari Seçimleri için aday adaylık süreci devam ediyor…
Geçtiğimiz günlerde resmi olmayan verilere göre AK Parti Palu İlçe Belediye Başkan Adayı Vahdettin Demirtaş olduğu öne sürülmüştü.
Daha sonra sosyal mecralarda kulis bilgileri baz alınarak Elazığ ilçesindeki tüm belediye başkan adayları yazılarak haber yapılmıştı.
Bunun üzerine bugün Ak Parti Elazığ İl Başkanlığı bir açıklama yaparak, listelerin genel merkez, il başkanlığı veya milletvekilleri tarafından açıklanmadığı, bu hususta AK Parti İlçe Başkanlığınca yapılacak açıklanmasının beklenmesini belirtti.
Öte yandan, 2 dönem AK Parti’de Elazığ Milletvekilliği yapan merhum Ali Rıza Septioğlu’nun oğlu Faruk Septioğlu Yeniden Refah Partisi tarafından Elazığ Belediye Başkan Adayı gösterildi.
Kovancılar ilçesinde ise Yeniden Refah Partisi Belediye Başkan Adayı Bekir Yanılmaz ve HÜDA-PAR Belediye Başkan Adayı olarak Metin Suiçer’in adaylığı kesinleşmesine karşın AK Parti Belediye Başkan Adaylığı için Vahap Gök, mevcut belediye başkanı Hacı Akpınar ve Mehmet Nuri Çolak’ın isimleri zikrediliyor.
İlçemizde ise HÜDA-PAR’ın aday gösterip göstermeyeceği merak konusu iken Yeniden Refah Partisi Palu Belediye Başkanlığı için Efrayim Ünalan ve Muhammed Septioğlu’nun adaylığı gündemde…
AK Parti’nin resmi açıklamasından sonra HÜDA-PAR ve Yeniden Refah Partisi’nin seçim yol haritası çizeceği öngörülüyor.

Bu içeriği de okumak isteyebilirsiniz.  Eski Palu ve çevresine yoğun ilgi
Palu, Kovancılar ve Elazığ’da start veriliyor
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Palu Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin
Bize Katılın