Paluspor yeni sezon çalışmalarına Altyapı Sorumlusu ve Sportif Direktör Mücahit Şahin nezaretinde çalışmalara başladı.

featured

Elazığ 1. Amatör B Grubunda mücadele edecek olan temsilcimiz Paluspor, Sportif Direktör Mücahit Şahin nezaretinde yaptığı antrenmanla sürdürdü.
Antrenmanda pas ve taktik ağırlıklı çalışmalar yapılarak, yeni transfer edilen oyuncular için de kısa bir tanışma faslı gerçekleşti.
Altyapı Sorumlusu ve Sportif Direktör Mücahit Şahin antrenman sonrası yaptığı açıklamada: Öncelikle yeni sezonun takımımıza hayırlı olmasını diliyorum. Takımımıza yeni gelen oyuncular oldu, bununla beraber altyapımızdan birçok oyuncumuzu takıma kazandırdık. Altyapıdan takıma kazandırdığımız oyuncuları etkin bir şekilde kullanmak istiyoruz, bundan dolayı tecrübeli oyuncularla maçların durumuna göre harmanlayacağız, zaten en başta yapmak istediğimiz her şeyden önce aile ve dostane bir ortam oluşturmaktır. Bunları başardıktan sonra başarının geleceğine inancım tam, biz takımımızdaki her oyuncuya güveniyoruz, lig haftaya başlıyor ilk maçımız Sivricespor ile Palu’da oynayacağız, tüm taraftarımızı bu maça gelmeye davet ediyoruz, yeni sezon takımımız için tekrardan hayırlı olsun, dedi.

Bu içeriği de okumak isteyebilirsiniz.  U17 ve U13 Kuraları Çekildi
Paluspor yeni sezon çalışmalarına başladı.
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Palu Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin
Bize Katılın